(P) UPC reinventează experienţa Wi-Fi prin lansarea modemului Connect Box

Postat la 29 octombrie 2015 389 afişări

Connect Box are un design modern si minimalist ce se potriveste oricarei case si este usor de utilizat datorita interfetei intuitive ce permite o instalare facila si rapida. Indiferent cate dispozitive sunt conectate simultan,noul modem ofera o conexiune stabila si trafic optimizat, astfel incat toate dispozitivele sa beneficieze de cel mai bun semnal Wi-Fi oriunde s-ar afla utilizatorul in casa.

(P) UPC reinventează experienţa Wi-Fi prin lansarea modemului Connect Box

UPC lanseaza Connect Box, modemul ce ofera clientilor rezidentiali viteze de pana la 500 Mbps, conexiune stabila si acoperire oriunde in casa. Connect Box este disponibil la nivel national in toata aria de acoperire a UPC  impreuna cu pachetele de internet Fiber Power 200 si 500.

Lansarea Connect Box vine in contextul cresterii accelerate din ultimii ani a numarului de consumatori care acceseaza internetul prin Wi-Fi acasa. In prezent, 83% dintre utilizatorii rezidentiali de internet folosesc internetul wireless, fata de 69% in urma cu doi ani, conform unui studiu de piata realizat de UPC in perioada iulie-august 2015, pe un esantion reprezentativ de utilizatori de internet din mediul urban.*

Tot potrivit studiului UPC, a crescut si numarul de dispozitive conectate la internet, utilizatorii detinand, in medie, 3,6 echipamente prin care acceseaza internetul acasa, iar in intervalele orare obisnuite de utilizare sunt conectate simultan aproximativ 2,4 persoane per locuinta. Jumatate dintre utilizatori cred ca viteza internetului prin wireless este aceeasi cu cea oferita de internetul prin cablu si tot atatia sunt de parere ca viteza internetului ramane aceeasi indiferent cate persoane sunt conectate in acelasi timp.

Mai multe informatii despre Connect Box sunt disponibile pe www.upc.ro/internet/connect-box.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/p-upc-reinventeaza-experienta-wi-fi-prin-lansarea-modemului-connect-box-14866882
14866882
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.