Citeşte în noul număr Business Magazin din 29 mai 2017

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 26 mai 2017 34 afişări

“Cum creşti productivitatea angajaţilor” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 29 mai 2017.

COVER STORY:  Cum creşti productivitatea angajaţilor

Cu 15% este mai mare productivitatea angajaţilor din medii de lucru cu elemente naturale. Altfel spus, un angajator câştigă aproape o zi de muncă pe săptămână de pe urma fiecărui angajat. Dezvoltatorul clujean Transilvania Construcţii mizează pe designul cu elemente naturale şi a dezvoltat pe aceste principii clădirea de birouri Novis Plaza.


AUTO: Perspectiva celui mai înalt fololiu


INDUSTRIE: Eficienţă în producerea cauciucurilor


STRATEGIE: Antreprenorul part-time


SPECIAL: Cea din urmă utopie de pe Pământ

 


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-29-mai-2017-16385633
16385633
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.