Citeşte în noul număr Business Magazin din 22 mai 2017

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 19 mai 2017 86 afişări

“Miza pe abonament” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 22 mai 2017.

COVER STORY:  Miza pe abonament

Piaţa locală a abonamentelor de sănătate a depăşit anul trecut pragul de un milion de unităţi, la împlinirea a două decenii de la apariţia serviciului. Profitul rezultat din avântul acestor pachete de prevenţie s-a reflectat şi în reinvestiţii ale furnizorilor privaţi în sistemul naţional de sănătate. CEO-ul reţelei de sănătate Regina Maria explică de ce "furnizorii privaţi construiesc sistemul de sănătate din România" şi care sunt perspectivele acestui segment pe termen lung.


INVESTIŢII: Marketing de ţară


LIDERI: Strategul polonez de la Starbucks


INDUSTRIE: Bordeaux nu este doar despre vinuri


SPECIAL: Ce iese când David colaborează cu Goliat

 


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-22-mai-2017-16338038
16338038
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.