Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 25 noiembrie

Postat la 22 noiembrie 2013 358 afişări

"Foşti ziarişti de business, în lumea afacerilor" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 25 noiembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Foşti ziarişti de business, în lumea afacerilor

Nu puţini sunt oamenii din mediul de afaceri cu background de jurnalist, cu precădere în presa economică. supusă în perioada postrevoluţionară unei permanente schimbări, presa a parcurs mai multe etape: cea romantică, în deceniul ‘90, cea de profesionalizare, în deceniul trecut, şi, în ultimii cinci ani, cea de adaptare la noile tehnologii. Fiecare dintre aceste valuri de jurnalişti a oferit mediului de afaceri şi câte un grup de parteneri: bancheri de investiţii, manageri, antreprenori, specialişti în comunicare. Cum presa de afaceri are deja o istorie, credem că poveştile celor pentru care jurnalismul s-a constituit într-un MBA la locul de muncă merită spuse.


ANALIZĂ: De ce au stricat comercianţii români Black Friday


STRATEGIE: IKEA şi planurile sale din România în agricultură


ANTREPRENORIAT: Şi-a construit o carieră în ingineria pantofilor


MARKETING: Omul care l-a descoperit pe ciobanul Ghiţă


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-25-noiembrie-11715672
11715672
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.