Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 23 septembrie

Autor: Ioana Matei Postat la 20 septembrie 2013 1314 afişări

"Primii 20 de ani. Cum a crescut imperiul Veronicăi Savanciuc" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 16 septembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.

COVER STORY: Primii 20 de ani. Cum a crescut imperiul Veronicăi Savanciuc

Priviţi de la distanţă, publicitarii sunt norocoşi, răsfăţaţi de soartă. Lucrează mereu la un alt proiect, într-o atmosferă destinsă, sunt oameni creativi care construiesc o utopie elegantă, colorată şi plăcut mirositoare, veselă şi degajată, care începe cu cele două secunde, cât zăboveşte privirea captată de panoul publicitar de pe marginea drumului, şi ajunge la cele 30 de secunde de pe ecranul televizorului. Nu-ţi poţi dori, pentru a desluşi ce este dincolo de această privire superficială, un ghid mai bun decât Veronica Savanciuc. CEO-ul Lowe România a pornit în urmă cu 20 de ani în definirea celor 3C - Compania, Creativitatea şi Clientul, trei concepte care transcend manualele de marketing şi care ar trebui să fie noţiuni fundamentale pentru oricine se simte atras de publicitate şi de industria de comunicare.


RESURSE UMANE: Corporatismul ca profesie şi ca stil de viaţă


STUDIU DE CAZ:  Antreprenorul braşovean care şi-a crescut în criză afacerea de patru ori


GOURMET: Un weekend în locul preferat al lui Harry Potter


REPORTAJ: Faţa nevăzută a Greciei - miliarde de euro ascunse printre valuri


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-23-septembrie-11365352
11365352
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.