Biletele de avion ale Tarom, rezervate prin telefonul mobil

Autor: Mirabela Tiron Postat la 29 septembrie 2013 81 afişări

Biletele de avion ale Tarom vor putea fi rezervate şi achiziţionate şi prin telefoanele mobile dotate cu sisteme de operare iOS, Android sau Windows Phone, potrivit oficialilor companiei.

Biletele de avion ale Tarom, rezervate prin telefonul mobil

"Întrucât accesarea motorului de rezervări pentru telefoane mobile se face utilizând un browser standard de internet, nu mai este necesară instalarea unei aplicaţii dedicate pe smartphone", potrivit companiei.

Pasagerii Tarom pot rezerva de pe mobil şi dacă dispun de o conectivitate slabă, respectiv viteză redusă de acces la internet. Plata călătoriei se efectuează online utilizând o soluţie profesională dedicată, ce garantează securitatea datelor trimise prin reţeaua mobilă de date. La sfârşitul procesului de rezervare, pasagerii primesc, la adresa de e-mail indicată în cursul rezervării, atât confirmarea călătoriei, cât şi biletul electronic emis online în urma confirmării plăţii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/biletele-de-avion-ale-tarom-rezervate-prin-telefonul-mobil-11415130
11415130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.