Business Magazin a premiat cei mai admiraţi CEO din România în 2017

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 25 octombrie 2017 2559 afişări

10 premii a acordat ieri seară Business Magazin în cadrul Galei CEO Awards, ocazie cu care a fost lansat catalogul 100 Cei mai admiraţi CEO din România, ajuns la a opta ediţie.

În cadrul evenimentului, a fost organizată o dezbatere pe tema rolului pe care îl joacă pe scena de business reputaţia liderilor de companii, iar la întrebări au răspuns Cosmin Vladimirescu, general manager, Mastercard Romania, Hortensia Nastase, vicepreşedinte creative services, Lowe Group, Marian Alecsiu, CEO, F64, Elisabeta Moraru, country business development manager, Google Romania, şi Andrei Pitiş, VP engineering & head of Bucharest Office, Fitbit.

În cadrul galei, Business Magazin a acordat zece premii pentru: 

Bogdan Ion, country managing partner EY, Premiul „CEL MAI ADMIRAT CONSULTANT“

Dragoş Anastasiu, preşedinte şi acţionar, Eurolines Group, Premiul „CEL MAI ADMIRAT HOTELIER“

Adrian Mihai, managing partner, FAN Courier şi Felix Patrăşcanu, managing partner, FAN Courier, Premiul „2 ÎN 1“

Grigore Horoi, preşedinte Agricola Bacău, Premiul „FERICIREA CONTEAZĂ ÎN AFACERI“

Mariana Gheorghe, CEO, OMV Petrom, Premiul „CEA MAI ADMIRATĂ DOAMNĂ DIN BUSINESS“

Vassilis Stavrou, CEO, Mega Image, Premiul „EXTINDERII RAPIDE“

Aurelia Vişinescu, director general, Domeniile Săhăteni, Premiul „PENTRU GUST“

Jean Valvis, proprietar şi CEO, Valvis Holding, Premiul „CREATORUL DE BRANDURI“

Dragoş Petrescu, City Grill Restaurants preşedinte, City Grill Restaurants, Premiul „CEL MAI ADMIRAT ANTREPRENOR DIN DOMENIUL RESTAURANTELOR“

Marele laureat al acestui an, CEL MAI ADMIRAT MANAGER, este Florin Talpeş, fondatorul BitDefender, care a obţinut pentru al doilea an consecutiv cel mai mare număr de voturi din partea mediului de afaceri.

Pentru al doilea an consecutiv Florin Talpeş este cel mai admirat reprezentant al mediului de afaceri local, el primind cel mai mare număr de voturi. La ediţiile anterioare ale catalogului primul loc a fost ocupat în 2010 şi 2011 de Mariana Gheorghe, CEO al Petrom, şi apoi, în 2012 şi 2013 de Steven van Groningen, preşedinte şi CEO Raiffeisen Bank. Ediţia din 2014 l-a adus în poziţia fruntaşă pe Iulian Stanciu, CEO al eMAG, cel mai mare retailer online de pe piaţă, iar în urmă cu doi ani cel mai mare număr de voturi i-a fot atribuit lui Dragoş Pavăl, antreprenorul care a construit împreună cu fratele său, Adrian Pavăl, afacerea Dedeman, liderul pieţei de bricolaj din România.

Toţi cei şase lideri care au ajuns pe treapta cea mai înaltă a clasamentului îşi menţin, an de an, prezenţa în top zece. Cu toate acestea, de-a lungul anilor au fost deopotrivă ieşiri şi intrări spectaculoase în rândul celor mai admiraţi 100.

32 de nou intraţi în ediţia din acest an a catalogului 100 Cei mai admiraţi CEO din România, este încă o dovadă că admiraţia este un fenomen dinamic, fiind influenţată de diverşi factori – de la evoluţia companiei condusă de un lider şi până la reputaţia acestuia care, arată unele studii, poate avea un impact deopotrivă pozitiv sau negativ asupra afacerii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.