Andreea Răducan, la BM Storytellers: “Sportul în România are nevoie în primul rând de investiţii. Antrenori, profesori copii – toată lumea trebuie motivată, banii trebuie investiţi şi în sport cu cap”

Autor: Ioana Matei Postat la 21 martie 2014 52 afişări

Business Magazin a organizat cel de al doilea eveniment BM Storytellers, parte a campaniei aniversare “10 ani de Business Magazin” în care povestea socio-economică a ultimilor zece ani este redată de personalităţile selectate din rândul celor care au ţinut coperta şi pagina revistei în cei zece ani de la înfiinţare. Andreea Răducan a fost prima vorbitoare în cadrul evenimentului şi a prezentat evoluţia din ultimii ani a sportului autohton de performanţă şi a propriei sale cariere, dar şi despre investiţiile de care are nevoie sportul autohton pentru a se ridica la nivelul celui din Statele Unite ale Americii sau China.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/andreea-raducan-la-bm-storytellers-sportul-in-romania-are-nevoie-in-primul-rand-de-investitii-antrenori-profesori-copii-toata-lumea-trebuie-motivata-banii-trebuie-investiti-si-in-sport-cu-cap-12307914
12307914
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.