Cât câştigă un şofer de TIR la Intenaţional Lazăr

Autor: Razvan Muresan Postat la 21 martie 2014 11777 afişări

Cât câştigă un şofer de TIR la Intenaţional Lazăr

Un şofer de TIR angajat pe cursele de TIR ale International Lazăr Company câştigă salariul minim pe economie, plus o diurnă de 35 de euro pe zi. Venitul poate ajunge astfel la peste 1.200 de euro lunar, potrivit unor surse din piaţă.

36 de şoferi au fost concediaţi în 2013 de compania de transporturi International Lazăr Company, cu sediul la Piteşti, contractul de muncă încetând din cauza prejudiciilor create, iar compania le-a făcut publice numele, după cum Business Magazin a scris AICI.

International Lazar Company deţine cea mai cuprinzătoare flotă din judeţul Argeş ce totalizează 310 camioane, potrivit informaţiilor disponibile pe siteul companiei. Compania a înregistrat venituri de 38,1 milioane de euro şi un profit de două milioane de euro în anul fiscal 2012.

Rutele transportatorului International Lazăr Company, compania care transportă autovehiculele Dacia produse la Mioveni, ajung pe lângă Maroc şi in Turcia, Iran sau Moscova, iar în portofoliu intra pe plan local cei trei producători de anvelope Michelin, Pirelli şi Continental şi companii precum P&G, Saint Gobain şi distribuitorul de bunuri de larg consum Elgeka Ferfelis

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tir,
lazar international,
pitesti,
transporturi
/actualitate/cat-castiga-un-sofer-de-tir-la-intenational-lazar-12306004
12306004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.