TINERI MANAGERI DE TOP: Doru Brusalis se ocupă de vânzarea modelelor Hyundai pe piaţa din România

Autor: Alecu Postat la 26 august 2011 156 afişări

Inginerul Doru Brusalis, 36 de ani, a preluat în toamna anului trecut funcţia de director comercial al Hyundai Auto România, importatorul mărcii coreene pe piaţa locală, parte a Ţiriac Holdings.

Brusalis face parte din noua conducere a importatorului, reorganizată după ce Romcar, fostul importator Ford, a cedat reprezentarea mărcii către Ford România. Anterior, Doru Brusalis a deţinut funcţia de director general al Romcar Motors, dealer Ford în Capitală, parte a ŢiriacAuto.

Cariera sa în industria auto începe în ianuarie 2001, ca director de vânzări la Hyundai Auto România, funcţie deţinută până în aprilie 2004. După o "oprire" de câteva luni la AutoItalia ca brand manager, Brusalis se mută la Volksbank Leasing, pentru a în iunie 2005 să revină în grupul Ţiriac ca director de vânzări la Romcar Motors.



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-doru-brusalis-se-ocupa-de-vanzarea-modelelor-hyundai-pe-piata-din-romania-8654353
8654353
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.