Oltea Ceraceanu - Coca-Cola Hellenic

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 17 februarie 2014 431 afişări

Ca proaspătă absolventă şi de abia ieşită dintr-o organizaţie studenţească (AIESEC), şi-a început în 2003 „aventura profesională în Coca-Cola”, mai întâi ca management trainee.

Oltea Ceraceanu - Coca-Cola Hellenic

Parcursul ei a cuprins multe proiecte lucrate cu Coca-Cola Hellenic Group (legate de mai multe arii de resurse umane precum employer branding, erecruitment sau graduate development) şi mandate manageriale în România în zonele de recrutare, training şi dezvoltare organizaţională. De aproximativ doi ani este business partner, acţionând ca un consultant intern şi un partener al managerilor din zona comercială. „Parcursul meu a fost accelerat, iar curiozitatea nativă şi învăţarea rapidă m-au ajutat să am acest ritm."

Spune că până acum nu a cochetat cu ideea de antreprenoriat, dar, „la un moment dat, voi alege ca pe lângă ce fac pe plan profesional să mă alătur unui antreprenor social şi să ajut cu ce pot. Am prieteni care fac acest lucru acum şi care mă inspiră prin curajul lor şi prin lucrurile pe care le creează".

Îşi aminteşte că în urmă cu zece ani, când şi-a început cariera, era management trainee şi şefa ei de atunci a întrebat-o unde vrea să ajungă. A răspuns că domeniul dezvoltare organizaţională este visul ei şi că în niciun caz nu vrea să lucreze în recrutare. Cu toate acestea, prima poziţie în nivelul managerial a fost cea de recruitment manager, despre care spune că „va rămâne de referinţă în formarea mea. A fost un job de arhitectură întrucât a trebuit să pun pe picioare acest departament cu toate procesele şi practicile aferente". Apoi, după multe proiecte lucrate cu Coca-Cola Hellenic Group a ajuns să lucreze şi în departamentul de dezvoltare organizaţională. „Am ajuns să-mi ating visul mai repede şi mi-am dat seama că există o mulţime de alte opţiuni, vise, arii în care eu am descoperit din mers că îmi pot lăsa amprenta personală. Uneori un obiectiv clar te poate face să nu vezi alte destinaţii şi oportunităţi."

Pentru viitor are, spune ea, o filozofie şi nu o destinaţie: „Îmi ofer libertatea şi bucuria ca în orice moment să visez la mai mult şi să-mi doresc şi mai multe. Şi aleg din mers experienţe care-mi vor deschide noi orizonturi".


Oltea Ceraceanu

COCA-COLA HELLENIC

FUNCŢIE HR commercial manager

VÂRSTĂ 35 de ani

CIFRĂ DE AFACERI 2011* 1,7 mld. lei

PROFIT 2011* 161 mil. lei

ANGAJAŢI* 1.744

* CONFORM DATELOR DE LA MINISTERUL FINANŢELOR

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oltea Ceraceanu,
Coca-Cola Hellenic
/lideri/oltea-ceraceanu-coca-cola-hellenic-12099993
12099993
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.