Lucrează de 16 ani în aceeaşi companie: „Când m-am angajat eu, eram cinci angajaţi, iar acum am ajuns la peste 100“

Postat la 18 iunie 2015 648 afişări

Anca Dolete lucrează de mai bine de 16 ani în cadrul brokerului de asigurări specializat pe segmentul corporate Marsh România, în care s-a angajat la câţiva ani după înfiinţarea subsidiarei în România, evoluţia în cadrul companiei fiind cea mai importantă realizare a sa.

Lucrează de 16 ani în aceeaşi companie: „Când m-am angajat eu, eram cinci angajaţi, iar acum am ajuns la peste 100“

„Când m-am angajat eu, eram cinci angajaţi, iar acum am ajuns la peste 100“, spune Dolete referindu-se la dezvoltarea carierei odată cu creşterea companiei.

La scurt timp după absolvirea Facultăţii de Business Internaţional şi Economie în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti (1993-1997), s-a angajat la Marsh în funcţia de assistant manager, de unde a evoluat spre funcţia de manager al departamentului de corporate client practice, în 2005.

Acesta este responsabil de mai multe linii de asigurare, precum cele de proprietare, răspunderi civile, construcţii sau aviaţie, precum şi de activitatea de reasigurare, atât pentru România, cât şi pentru Republica Moldova.

Din 2009, Dolete a preluat şi rolul de Placement Leader, care presupune managementul relaţiei cu asigurătorii parteneri.

Urmărește Business Magazin

/lideri/lucreaza-de-16-ani-in-aceeasi-companie-cand-m-am-angajat-eu-eram-cinci-angajati-iar-acum-am-ajuns-la-peste-100-14465372
14465372
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.