Ilie Vonica este fondatorul Polisano, cel mai mare business din Sibiu

Autor: Ioana Matei Postat la 04 februarie 2013 448 afişări

„Dezvoltarea unei afaceri în provincie, mai ales a uneia de dimensiunea grupului de firme Polisano, a fost o provocare cu atât mai mult cu cât am ales să jucăm cu cei mai mari competitori de pe piaţa în care activăm, din provincie, de acasă", spune Ilie Vonica, fondatorul Polisano.

Compania a fost înfiinţată în anul 1993, iar intenţia de dezvoltare la nivel naţional a apărut în momentul în care s-au pus bazele distribuţiei de medicamente, care astăzi însumează, ca venituri, circa trei sferturi din businessul Polisano. Afacerea medicului Ilie Vonica este unul dintre cele mai mari businessuri controlate de un investitor român din regiunea Sibiu. Totodată, cele peste 300 de milioane de euro, la nivel de grup, poziţionează Polisano drept cea mai mare afacere din industria farmaceutică cu capital 100% autohton.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/ilie-vonica-este-fondatorul-polisano-cel-mai-mare-business-din-sibiu-10541519
10541519
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.