Drumul lui Costi Mocanu de la jurnalist la director al Pro TV

Postat la 20 octombrie 2010 2202 afişări

Costi Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania si face parte din prima echipa de jurnalisti de la ProTV.

In urma cu 17 ani, Costi Mocanu era reporter si comentator sportiv pentru Canal 31. Odata cu infiintarea Pro TV, in 1995, si intrarea televiziunii din Romania intr-o noua etapa de evolutie, Mocanu a devenit principala figura cu care erau asociate stirile sportive. In 1995 a fost numit redactor-sef al departamentului Sport de la Pro TV, comentator sportiv si prezentator, un an mai tarziu urmand sa preia si functia de director al acestui departament.

A ramas fidel sportului, asa ca urmatoarele functii de conducere le-a avut tot "in domeniu". Astfel, in 2004 era director executiv al TV Sport, iar in 2007 conducea Sport.ro. Acesta a fost un an plin de provocari pentru Mocanu, in conditiile in care dupa ce s-a instalat la conducerea Sport.ro s-a ivit cea mai importanta oportunitate din cariera sa, aceea de a fi directorul executiv al Pro TV S.A., compania care opereaza cel mai mare post de televiziune din Romania, Pro TV. Din 2008, omul de televiziune a devenit management & sport consultant pentru statiile CME (Central European Media, proprietarul Pro TV) din Cehia si Bulgaria.

Chiar daca acum aparitiile sale "pe sticla" s-au rarit, iar atributiile sale sunt in principal cele specifice unui manager, Mocanu continua sa se identifice cu imaginea transmisiilor sportive de la Pro TV.

Urmărește Business Magazin

/lideri/drumul-lui-costi-mocanu-de-la-jurnalist-la-director-al-pro-tv-7498460
7498460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.