Dragoş Anastasiu este managerul care a reuşit să facă din afacerea Eurolines un partener al gigantului în turism TUI

Autor: Razvan Muresan Postat la 06 decembrie 2012 483 afişări

Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, TUI Travel, din care fac parte 14 companii cu activităţi în transporturi şi turism, este unul dintre managerii cu experienţă în industria turismului.

Dragos Anastasiu deţine 52 de agenţii de turism pe piaţa românească şi a încheiat un parteneriat cu operatorul din turism TUI Travel, lider european pe piaţa de servicii turistice, prin care pachetele de vacanţă ale TUI se vor găsi în reţeaua de agenţii a omului de afaceri. Venirea TUI pe piaţa din România, în parteneriat cu Eurolines, ar trebui să fie pentru segmentul local de turism ce a fost venirea H&M pentru zona de modă. Un nou stil, o cu totul altfel de strategie pentru vânzarea de vacanţe. Anul trecut compania de transport internaţional Eurolines a înregistrat în jur de 120.000 de pasageri. Firma operează 35 de autocare pe rutele internaţionale.Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, TUI Travel


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/dragos-anastasiu-este-managerul-care-a-reusit-sa-faca-din-afacerea-eurolines-un-partener-al-gigantului-in-turism-tui-10374668
10374668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.