Daniela Alexandru: „Jobul ideal nu există, trebuie să ţi-l creezi. Este ca o relaţie în care trebuie să pui pasiune, ca o maşină care necesită permanent revizii, ca o casă pe care trebuie în permanenţă să o întreţii”

Postat la 09 august 2021 1366 afişări

Daniela Alexandru: „Jobul ideal nu există, trebuie să ţi-l creezi. Este ca o relaţie în care trebuie să pui pasiune, ca o maşină care necesită permanent revizii, ca o casă pe care trebuie în permanenţă să o întreţii”

Cred că jobul ideal este… cel pe care ţi-l creezi. Jobul ideal nu există, trebuie să ţi-l creezi. Este ca o relaţie în care trebuie să pui pasiune, ca o maşină care necesită permanent revizii, ca o casă pe care trebuie în permanenţă să o întreţii. Probabil că, în limbajul anumitor persoane, ideal înseamnă un job bine plătit sau o funcţie de conducere. Din punctul meu de vedere, idealul este o iluzie.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este…: Drumul nu a fost lin ca să devin omul de astăzi, iar succesul de până acum, din domeniul acesta atipic al vânzărilor, vine din experienţa anterioară, unde am învăţat cum să am rabdare, cum să conduc discuţii şi, mai ales, cum să găsesc soluţii în problemele cu care mă confrunt. Aşadar, secretul succesului în viaţă este să fii pregătit atunci când este momentul!

Calitatea principală pe care o caut la un coleg sunt… flexibilitatea şi comunicarea, care să poată lucra bine într-o echipă, pentru că de cele mai multe ori proiectele de succes presupun muncă în echipă.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… să ofer partenerilor noştri servicii sigure, garantate.


Vârstă: 29 de ani

Funcţie: director comercial

Companie: Ecosmart Union

Cifră de afaceri (2020): 85 mil. lei


Numarul colegilor din echipa sa: 13


Experienţă: fiind o fire independentă, spune că a început să lucreze imediat după terminarea liceului, atât pe perioada facultăţii de Inginerie şi Management în Alimentaţie Publică şi Agroturism, cât şi în timpul masterului de «Auditor intern». A activat în zona de vânzări pe domenii cum ar fi: serviciile, distribuţia de materiale de construcţii, produse bancare, produse farmaceutice şi, mai nou, servicii de mediu.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: s-a specializat în managementul deşeurilor şi, de patru ani, în servicii de preluare a responsabilităţii cu privire la răspunderea extinsă a producătorului în gestionarea ambalajelor devenite deşeuri pe teritoriul naţional, dar şi consultanţă de specialitate.

Profilul Danielei Alexandru a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2021.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.