Cele mai puternice femei din România: Mirela Iovu, CEC Bank

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 09 aprilie 2013 1362 afişări

Mirela Iovu a lucrat între 1997-2002 ca jurist la Banca Turco-Română, între 2002-2007 la Alpha Bank, ca director adjunct al Direcţiei Juridice şi director al Direcţiei Arierate, apoi în OTP Bank, ca director al Direcţiei Juridice.

CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN ROMÂNIA - EXCLUSIV

Din august 2007 s-a alăturat CEC Bank ca director al Direcţiei Conformitate, pentru ca din decembrie 2008 să preia funcţia de vicepreşedinte al băncii. Absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii Titu Maiorescu în 1996 şi licenţiată în ştiinţe juridice a Facultăţii de Drept a Universităţii Lucian Blaga din Sibiu în 1999, posesoare din 2005 a unei diplome de MBA de la Seattle City University, Mirela Iovu a urmat mai multe cursuri şi stagii de specializare la nivel naţional şi internaţional în domenii precum medierea şi alte metode de soluţionare alternativă a disputelor, conformitate, management, pieţe de capital. Este membru activ în cadrul mai multor comisii tehnice ale Asociaţiei Române a Băncilor, membru al Asociaţiei Internaţionale a Specialiştilor Certificaţi în Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor (ACAMS), vicepreşedinte al Asociaţiei Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar şi preşedinte al consiliului consultativ al membrilor fondatori ai Asociaţiei de Mediatori din Domeniul Financiar-Bancar - FINBAN.


Cea mai bogată femeie din România

Cele mai puternice femei din România: Dorothy Constantin, High Fashion Concept (Victoria 46, Day & Night, Petit's, The Code)

Cele mai puternice femei din România: Ioana Lemnaru, Mercedes-Benz România

Cele mai puternice femei din România: Camelia Şucu, Class Living

Cele mai puternice femei din România: Irina Schrotter, Casa de modă Irina Schrotter

Cele mai puternice femei din România: Cristina Bâtlan, Musette


Business Magazin lanseaza cea de-a doua ediţie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri romanesc. De această data, 200 cele mai puternice femei din business cuprinde 200 de nume reprezentative, din pozitii-cheie de conducere, precum CEO, CCO, directori generali, economici, antreprenori, consultanti sau Country Manageri. Au reusit sa castige, in timp, admiratia si recunoasterea propriei valori pentru ca apoi sa preia pozitii importante de conducere. Femeile de afaceri din Romania valideaza propriul succes prin cifre de afaceri ce le pozitioneaza pe primele locuri in topuri.

De la an la an, numarul lor este tot mai mare, iar notorietatea si aprecierea de care se bucura nu sunt altceva decat recunoasterea valorii la purtator, un simbol pe care Business Magazin il sustine si il sprijina permanent.

Pentru ca au demonstrat perseverenta, profesionalism, curaj si maxima implicare, femeile antreprenor au reusit consolidarea unei cariere bazata pe dinamism, actiune si permanenta dedicare. Câteva dintre numele pe care cititorii Business Magazin le pot regăsi în paginile catalogului sunt: Irina Schrotter, Camelia Sucu, Aneta Bogdan, Carmen Adamescu, Maria Grapini, Rucsandra Hurezeanu, Violeta Ciurel, Amalia Nastase, Cristina Batlan , Irina Socol, Monica Iavorschi, Adina Pascu, Andreea Mihai, Georgeta Serban, dar şi multe altele.

Catalogul este disponibil de pe data de 11 martie în reţelele de distibuţie a presei Inmedio şi Relay la preţul de 35 lei.

Pentru a vedea unde sunt toate locaţiile Inmedio şi Relay click aici

Comandă online catalogul AICI.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-romania-mirela-iovu-cec-bank-10724014
10724014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.