100 TINERI MANAGERI DE TOP - Mirela Nicula, The Group

Autor: Ioana Matei Postat la 03 noiembrie 2012 336 afişări

Imediat dupa terminarea Facultăţii de Hidrotehnică din Bucureşti a intrat în domeniul publicităţii, unde a parcurs toate etapele ierarhice, de la junior până la cea de director of media operations în cadrul celui mai mare grup independent de comunicare din România – The Group.

"Nu aveam atunci repere tangibile, m-a sedus percepţia despre lumea frumoasă a publicităţii. Între timp, am descoperit pasiunea pentru a creşte şi consolida branduri prin investiţie eficientă în media", spune Mirela Nicula. Primul loc de muncă în industrie a fost la Initiative Media, unde s-a angajat imediat după terminarea studiilor masterale, în 1996. A început ca media executive în echipa de media buying şi a avansat până la print & OOH media director. Din 1999 şi până la începutul lui 2005 a lucrat la MindShare ca media buying director, iar de şapte ani face parte din echipa The Group.

"Faptul că lucrez de la înfiinţarea companiei pentru aceiaşi clienţi, foarte mulţi, că reuşim să păstrăm peste ani colaborările cu branduri internaţionale şi locale socotesc că sunt printre cele mai notabile realizări profesionale. Cu ele mă mândresc", spune Mirela Nicula. După 16 ani petrecuţi în industria comunicării, pentru Mirela Nicula următorii 16 se întrevăd a fi petrecuţi în acelaşi cadru, lucrând, ca şi până acum, în echipă. "Sunt deschisă, flexibilă şi lipsită de vanităţi. Faptul că nu m-au interesat niciodată funcţiile sau titlurile m-a făcut să fiu mereu entuziastă în rolul de «team player»", enunţă aceasta.


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din data de 28 mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-mirela-nicula-the-group-10273017
10273017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.