100 TINERI MANAGERI DE TOP - Ana-Maria Petrescu, RBS România

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 08 iunie 2012 260 afişări

Din 2009 Ana-Maria Petrescu coordonează administrarea portofoliului de credite neperformante al RBS, printre primele bănci din ţară cu o divizie specializată în restructurare.

În 2011 banca avea doar 0,28% credite restante şi îndoielnice, faţă de 0,39% în 2010 şi faţă de media din sistem de 2,47%. Absolventă de ASE şi certificată ACCA, Ana-Maria Petrescu a lucrat trei ani ca auditor pentru una din companiile Big Four, iar în RBS lucrează de 10 ani. În 2005 devenea credit portfolio manager, iar în 2007 senior relationship manager pentru clienţii persoane juridice. Ar schimba domeniul actual? "Sigur că da. Am un mare apetit pentru noi provocări atâta timp cât îmi creează premisele unei continue dezvoltări profesionale. Nu exclud şi un freelance în domeniul consultanţei financiare."


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-ana-maria-petrescu-rbs-romania-9704617
9704617
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.