Un manager de criza pentru Tiriac

Postat la 24 martie 2009 617 afişări

La 48 de ani, Petru Vaduva s-a intors in tara dupa mai bine de 14 ani de experienta in pietele financiare internationale pentru a conduce holdingul celui mai cunoscut om de afaceri roman. Povestea noului CEO al Tiriac Holdings atinge toate punctele sensibile ale evolutiei financiare globale din ultimii ani, iar noul job il aduce din nou in mijlocul crizei, de aceasta data cea de acasa.

 

La sfarsitul saptamanii trecute s-au implinit trei luni de cand Petru Vaduva i-a cunoscut pentru prima data pe cei doi Tiriac - tatal si fiul. Pe 22 decembrie 2008, la recomandarea headhunterului Radu Furnica, Petru Vaduva a avut prima intalnire cu proprietarii Tiriac Holdings, dupa care au urmat alte intrevederi cu discutii de cateva ore fiecare. Pe 7 ianuarie, Petru Vaduva venea deja la birou si ocupa locul lasat liber inca din octombrie de fostul CEO, Anca Ioan.

 

Noul manager este foarte calm si povesteste simplu, ca un chirurg, atat despre experienta sa de business in afara tarii, cat si despre provocarile noului job. Nu face grimase, nu se incrunta, nu se grabeste. Cu aceeasi mina sigura pe sine vorbeste si despre falimente de zeci de milioane de dolari, si despre filozofie, si despre restructurarea afacerii pe care o conduce de doar cateva saptamani. 

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/cover-story/un-manager-de-criza-pentru-tiriac-4082272
4082272
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.