Ghetea, ARB: Orice credit poate ajunge la un moment dat neperformant

Postat la 07 septembrie 2010 35 afişări

Nicio banca nu se poata lauda ca nu are credite neperformante, insa aceasta nu inseamna ca nu mai trebuie acordate credite: luati decizia in deplina cunostinta de cauza, bazandu-va pe realitatea din momentul respectiv si cu buna-credinta. Aceasta este recomandarea lui Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC si al Asociatiei Romane a Bancilor, catre tinerii manageri din banci.

Radu Gratian Ghetea a fost invitatul celui de-al cincilea eveniment din seria MEET THE CEO, organizat lunar de BUSINESS Magazin. La precedentele editii au participat Mariana Gheorghe (Petrom) si Liliana Solomon (Vodafone), Misu Negritoiu (ING Bank Romania), Saduokhas Meraliyev (Rompetrol) si Yorgos Ioannidis (Romtelecom). Pentru a afla invitatii editiilor viitoare si pentru detalii despre proiectul MEET THE CEO, accesati sectiunea Evenimente sau apelati numarul de telefon 0318.256.293.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cover story,
Radu Ghetea,
ARB,
CEC,
banci,
credite,
manageri,
sfaturi
/cover-story/ghetea-arb-orice-credit-poate-ajunge-la-un-moment-dat-neperformant-7124414
7124414
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.