Ce cred Mariana Gheorghe si Liliana Solomon despre antreprenoriat

Postat la 12 martie 2010 129 afişări

Cei mai importanti executivi romani, Mariana Gheorghe de la Petrom si Liliana Solomon, au vorbit saptamana trecuta, in cadrul evenimentului "Meet the CEO", despre posibilitatea de a incepe un business pe cont propriu sau despre activarea ca manager intr-o companie detinuta de antreprenor. Opiniile lor sunt diferite.

"Sunt oameni care sunt antreprenori si sunt extraordinari si sunt oameni care iubesc viata aceasta corporatista - pentru ca ai posibilitatea de a face niste lucruri la o alta scala decat daca ai tu business-ul tau mic. Si satisfactiile sunt cu totul diferite. In ambele situatii ai niste satisfactii enorme dar nu le poti comparara. Cred ca daca dimineata te bucuri cand te scoli si seara te bucuri de ceea ce ai facut, cred ca este fantastic in ambele situatii", a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania, in cadrul evenimentului "Meet the CEO", organizat de catre BUSINESS Magazin.

Mariana Gheorghe nu exclude si alte experiente, pe care nu le-a avut pana acum, si anume a conduce o afacere antreprenoriala: "Eu am un respect fantastic pentru antreprenori. Sunt motorul societatilor, au curaj sa faca ce nu stiu, viseaza, desi poate nu au toate instrumentele, iar daca ar fi sa lucrez pentru un antreprenor, as face-o doar pentru unul cu care as avea afinitati de personalitate." Gheorghe motiveaza ca afinitatile sunt importante, deoarece experienta atat de lunga intr-un mediu care i-a permis sa ia decizii doar in functie de evolutia pietei ar face dificil lucrul in functie de "toanele sau dorintele cuiva".

Urmărește Business Magazin

/cover-story/ce-cred-mariana-gheorghe-si-liliana-solomon-despre-antreprenoriat-5740468
5740468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.