SURPRIZA IN TELECOM - Orange isi schimba CEO-ul. Cine vine in locul lui Millet?

Autor: Roxana Cristea, Anca Arsene-Barbulescu Postat la 01 iunie 2011 73 afişări

Jean-Francois Fallacher preia de la 1 iulie 2011 conducerea operatorului de telefonie mobila numarul unui in Romania, Orange. Thierry Millet, cel care a condus in ultimii doi ani compania, preia o pozitie in cadrul France Telecom.

Francezul Jean-Francois Fallacher (45 de ani) a condus pana acum Softrecom, filiala a France Telecom care exporta know-how operatorilor grupului pe plan international, in special pe piete emergente. n trecut a fost CEO la Wanadoo Olanda, director de marketing la EuroNet Internet BV si account director la France Telecom. A absolvit Politehnica, Ecole Nationale Superieure des Telecommunications si ESSEC Business School.

Thierry Millet va prelua o pozitie in Franta, de unde va coordona activitatile de plati prin telefonul mobil si dezvolarea serviciilor de plati contactless in tarile in care este prezent grupul.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/telecom/surpriza-in-telecom-orange-isi-schimba-ceo-ul-cine-vine-in-locul-lui-millet-8301637
8301637
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.