Samsung lansează o brăţară de fitness şi căşti wireless

Postat la 03 iunie 2016 1064 afişări

Samsung lansează o brăţară de fitness şi căşti wireless

Samsung a lansat Gear Fit2 şi Gear IconX, o brăţara de fitness cu funcţie GPS şi căşti wireless. Noile accesorii vin în întâmpinarea nevoilor de fitness ale utilizatorilor, fiind compatibile cu tehnologii de monitorizare a distanţei parcurse şi de redare a muzicii.

Gear Fit 2 dispune de funcţie GPS şi funcţii de monitorizare a ritmului cardiac, care urmăresc şi măsoară cu exactitate distanţa parcursă şi pulsul, generând instantaneu rapoarte despre activitatea sportivă a utilizatorului. Căştile Gear Icon X nu au nevoie de cablu, oferindu-i utilizatorului informaţii despre performanţa din timpul antrenamentului.

„Stilul de viaţă sănătos a devenit o prioritate pentru tot mai mulţi utilizatori. Tehnologia accesoriilor smart Samsung îmbunătăţeşte activităţile de fitnesss ale utilizatorilor, oferindu-le experienţe completeşi mai distractive. Gear Fit2 şi Gear IconX sunt create special pentru a răspunde tuturor nevoilor utilizatorilor, permiţându-le acestorasă aibă parte de mai multe beneficii în urma antrenamentului lor zilnic,” a declarat Younghee Lee, Vicepeşedinte executiv Global Marketing, Mobile Communications Business în cadrul Samsung Electronics.

Gear Fit2 are un ecran curbat super AMOLED, iar functia de auto activity tracking identifică automat activitatea utilizatorului, fie că aleargă pe bandă sau dacă folosesc bicicleta eliptică.

Căştile Gear Icon X au un spaţiu de stocare pentru până la 1.000 de piese MP3, tehnologie Bluetooth şi controlul muzicii se fae prin atingerea căştilor.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/samsung-lanseaza-o-bratara-de-fitness-si-casti-wireless-15424674
15424674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.