Răzvan Bogasiu: Managerul căruia îi place să conducă maşini, motociclete şi echipe

Postat la 18 noiembrie 2022 325 afişări

Răzvan Bogasiu: Managerul căruia îi place să conducă maşini, motociclete şi echipe

Vârstă: 40 de ani

Funcţie: Chief Strategy, Transformation and Wholesale Officer

Companie: Grupul Orange

Cifră de afaceri (consolidată pentru 2021): 1,235 mld. euro.

Număr de angajaţi: >6000

Număr de colegi aflaţi în subordine: 110

Experienţă: A ocupat timp de mai mult de 17 ani diverse roluri de strategie, cât şi de integrare post-achiziţie, într-un spectru mai larg de industrii, pornind din consultanţă, trecând prin zona bancară şi FMCG şi ajungând acum în telecomunicaţii.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Pentru că sunt pasionat de sport, cred că următorul citat împrumutat din zona sportivă răspunde perfect întrebării: „Hard work beats talent when talent doesn't work hard”. Aşadar, indiferent de talentul pe care îl ai, ambiţia şi efortul susţinut sunt necesare pentru a reuşi.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Un atelier în care să pot construi şi repara diverse şi unde să depozitez cât mai multe articole de bricolaj. Am moştenit de la tatăl meu această preocupare şi mi-ar plăcea să acord timp suplimentar pentru astfel de activităţi creative şi relaxante, totodată.z

În ce loc te simţi cel mai fericit?

Atunci când mă aflu la volan, dar nu blocat în trafic sau când conduc motocicleta.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Coordonarea, pentru a doua oară, a unui proces de integrare post-achiziţie de astfel de dimensiuni şi cu o asemenea complexitate, dată de numărul mare de arii funcţionale implicate din ambele companii, Orange România şi Orange Romania Communications, este, cu siguranţă, o realizare enormă.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Fără notă, viaţa e prea complexă pentru a fi evaluată aşa! E drept, am trăit momente de împlinire deplină sau clipe când aş fi vrut să prioritizez altceva or să aloc mai mult timp pentru cei dragi, dar mă consider norocos şi sunt mulţumit de parcursul profesional şi de reuşitele pe plan personal.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Din pricina pandemiei, îmbrăţişarea conceptului de work-life balance a devenit o provocare pentru mulţi, mai ales că linia fină dintre job şi timp liber a fost puţin ştearsă. Pentru că oamenii şi-au reevaluat priorităţile, cred că modul în care lucrăm şi piaţa muncii se vor transforma semnificativ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Razvan Bogasiu,
masini,
orange

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.