Vezi aici care sunt cele mai eco gadgeturi

Postat la 06 august 2010 46 afişări

Printre cele mai prietenoase gadgeturi cu mediul inconjurator se gasesc un incarcator solar, niste boxe pentru mp3 playere care se incarca de la lumina soarelui si un incarcator de baterii standard.

Toate acestea, dar si altele ajuta utilizatorii sa faca economii de electricitate si in acelasi timp sa protejeze mediul, potrivit envirogadget.com. Spre exemplu, Solar Powered Security Cortesy Light, care este solutia perfecta pentru iluminatul culoarelor si pasajelor intunecate . Acesta foloseste pe timpul zilei panourile solare, care reincarca bateriile interne ale dispozitivului. Pe timpul noptii, acestea se aprind pentru 60 de secunde atunci cand detecteaza la 100 de m o miscare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
gadgeturi,
eco,
solare
/business-hi-tech/it/vezi-aici-care-sunt-cele-mai-eco-gadgeturi-6795053
6795053
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.