Elena Ovreiu, SSIMA Re:Imagine Healthcare

Postat la 13 octombrie 2022 58 afişări

CARTE DE VIZITĂ

• A fondat SSIMA Re:Imagine Healthcare, evenimentul de inovaţie în tehnologii medicale care aduce în România liderii internaţionali din domeniu, precum şi participanţi din întreaga lume, care se desfăşoară anual din 2015;

• Din 2013 este lector la Universitatea Politehnica din Bucureşti, unde predă cursurile de eHealth, telemedicină şi inovaţie în tehnologii medicale;

• A obţinut un doctorat la Institutul Naţional de Ştiinţe Aplicate (INSA), Lyon, Franţa în 2012;

• În 2021 a fost bursier Fulbright la Universitatea Rochester (New York).

• A fost şi consilier personal al ministrului sănătăţii la începutul  anului 2021, cu accent pe îmbunătăţirea siguranţei spitalelor prin introducerea inginerilor medicali.


Noile tehnologii aplicate în sănătate vor îmbunătăţi semnificativ sănătatea oamenilor prin soluţii de medicină personalizatăşi de precizie, prin tratamente inovatoare, prin metode de diagnosticare şi tratare a bolilor înainte sĂ apară simptomele clinice si exemplele pot continua. Şi ce poate fi mai motivant să evoluez profesional ştiind că, prin ceea ce fac, îmi aduc contribuţia la îmbunătăţirea sănătăţii oamenilor?!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.