Croitoru: Cresterea salariilor se va limita la o singura cifra, din 2010

Postat la 19 septembrie 2008 5 afişări

Ritmul de crestere a salariilor va incetini in 2009, comparativ cu acest an, iar majorarea castigurilor se va limita la o singura cifra, incepand cu anul 2010, intrucat productivitatea nu poate sustine dinamicile actuale, a declarat, joi, consilierul guvernatorului BNR Lucian Croitoru

"Este greu de crezut ca economia romaneasca va creste cu ritmuri de 20% la productivitate. Datorita competitiei politice intre partide s-au produs cresteri aberante de salarii bugetare, cu efecte puternice in majorarea inflatiei. Asta a fost si un nivel de demonstratie pentru sectorul privat, care sper sa se atenueze dupa alegeri", a explicat Croitoru.

 

Mai multe amanunte, pe www.mediafax.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
salarii,
crestere,
Lucian Croitoru
/articolul-zilei/mediafax/croitoru-cresterea-salariilor-se-va-limita-la-o-singura-cifra-din-2010-3199821
3199821
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.