Succesul gunoierului Prigoana pute a pile politice

Postat la 22 noiembrie 2007 2 afişări

Fiul deputatului PD Cezar Preda, asociat in firma mondenului Silviu Prigoana, care aspira la postul de primar al Capitalei. Rosal Grup e actionar la ADP Sector 3 a primarului PD Negoita, unde castiga licitatii dupa licitatii

Afacerile cu gunoaie au si ele „baieti destepti”. Lider de grup – „mondenul” Silviu Prigoana, potential candidat la Primaria Capitalei, omul care a facut avere din colectarea deseurilor. Rosal Grup, firma lui Prigoana, este asociat la Administrarea Domeniului Public Bucuresti (ADPB), firma Primariei Sectorului 3. Primaria Sectorului 3 organizeaza licitatii pe care Rosal, asociatul sau, le castiga. Si e vorba de contracte grase, incheiate pe termen lung. Asa sunt contractele pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi si cel pentru ridicarea masinilor parcate ilegal.

Totul se face perfect transparent. Legea achizitiilor publice nu prevede nicio interdictie in sensul limitarii accesului firmelor private asociate cu institutii de stat la licitatiile organizate de respectivele institutii. Pare sa fie una dintre portitele lasate expres pentru cei care vaneaza afaceri dupa principiul „eu centrez, eu dau cu capul!”.

Detalii aici

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
servicii,
licitatii publice
/articolul-zilei/gandul/succesul-gunoierului-prigoana-pute-a-pile-politice-1056684
1056684
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.