Topul celor mai deprimante 10 locuri de munca (GALERIE FOTO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 05 iunie 2011 82 afişări

Statisticile medicale arata ca stresul generat de programul de lucru sau de natura muncii in anumite sectoare de activitate contribuie la declansarea depresiei sau agraveaza predispozitii pentru depresie in cazul angajatilor, afirma medicii americani.

Evident, nu inseamna ca oricine lucreaza ca infirmiera, ospatar, profesor, vanzator sau contabil - unele dintre locurile de munca indicate in galeria foto si unde incidenta episoadelor de depresie de-a lungul unui an, studiata in SUA, este cea mai mare - ar trebui neaparat sa-si schimbe locul de munca.

"Sunt anumite aspecte la orice loc de munca de natura sa favorizeze in principiu depresia. Dar si cei mai stresati angajati au sanse mai mari sa-si invinga stresul, daca reusesc sa aiba grija de ei si sa aiba parte de un sprijin adecvat", afirma medicul Deborah Legge, consilier pentru sanatate mintala din Buffalo, citata de Health.com.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/topul-celor-mai-deprimante-10-locuri-de-munca-galerie-foto-8315514
8315514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.