Un nou trend în turismul mondial: corturile de lux ajung acum suspendate în zone montane

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 14 mai 2023 89 afişări

Un nou trend în turismul mondial: corturile de lux ajung acum suspendate în zone montane

După ce s-au întins la şes sau au urcat pe munte, corturile de lux ajung acum suspendate în zone montane, aşa cum o arată un proiect al unei firme de arhitectură din Dubai, Ardh Architects. Acesta propune un complex de corturi luxoase care par să plutească în Munţii Sharjah din Emiratele Arabe Unite.

O parte dintre corturi sunt aşezate pe o punte specială, iar altele atârnă de aceasta, aşteptând turişti suficient de curajoşi, cât să se cazeze acolo. Scopul acestui proiect, aşa cum îl prezintă firma de arhitectură, este de a duce oamenii departe de agitaţia vieţii de zi cu zi şi de a atrage atenţia asupra necesităţii de protejare a mediului înconjurător. Momentan, complexul rămâne la stadiul de proiect, nefiind încă planificată construirea lui.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURISM,
lux,
arhitectura,
glamping

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.