Reveniti cand va treziti din mahmureala

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 24 iulie 2011 33 afişări

Un magazin din New York a decis recent ca nu toti potentialii clienti care-i calca pragul sunt bineveniti. Magazinul de animale de companie Le Petit Puppy, aflat intr-o zona cu multe baruri, a luat hotararea de a nu mai servi clientii aflati in stare de ebrietate care vin sa cumpere un catel.

Conducerea magazinului si-a motivat gestul explicand ca nu doreste sa puna in pericol siguranta cateilor permitand sa fie cumparati de oameni care vin sa ia un pui de caine fara sa se fi gandit ce inseamna sa fii proprietar de animal de companie.

Potentialii clienti aflati in stare de ebrietate sunt rugati politicos sa revina in ziua urmatoare daca isi mai doresc catelul.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/reveniti-cand-va-treziti-din-mahmureala-8520146
8520146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.