Petrecerile burlacilor, spaima milionarilor

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 27 aprilie 2014 149 afişări

Democratizarea luxului nu e mereu o idee bună, după cum se poate observa într-o zonă din Marea Britanie plină de reşedinţe ale milionarilor.

Petrecerile burlacilor, spaima milionarilor

Cum nu toate casele luxoase din peninsula Sandbanks din Dorset sunt locuite, proprietarii le închiriază celor interesaţi pentru o mie de lire sterline pe noapte, iar de această ofertă profită cei aflaţi în căutarea unui loc pentru organizarea de petreceri ale burlacilor ori ale burlăciţelor, relatează The Telegraph.

Petrecăreţii au ajuns astfel să tulbure liniştea sfârşitului de săptămână pentru milionarii din zonă, care reclamă şocaţi că au avut parte de privelişti deranjante, cum ar fi doamne şi domnişoare servite de chelneri în pielea goală, domni care considerau că votca se bea cel mai bine turnată cu pâlnia direct pe gât ori tot felul de articole de la sex shop răspândite prin curtea caselor unde se petrece.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/petrecerile-burlacilor-spaima-milionarilor-12536494
12536494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.