De ce nu a funcţionat Facebook duminică dimineaţă

Postat la 27 aprilie 2014 422 afişări

Reţeaua de socializare Facebook nu a funcţionat timp de aproximativ o oră în dimineaţa zilei de duminică, 27 aprilie. Cea mai mare reţea de socializare a raportat probleme cu newsfeed-ul, în timp ce conturile personale şi paginile de produs puteau fi accesate.

De regulă, Facebook îşi suspendă activitatea pentru perioade scurte în momentul în care optimizează modul în care funţionează paginile, elimină erorile raportate sau modifică algoritmii prin care afişează postările paginilor către utilizatori. Facebook experimentează frecvent noi modalităţi pentru a aduce cele mai populare postări în atenţia utilizatorilor.

Situaţia a fost remediată după aproximativ o oră, problemele fiind semnalate în intervalul orar 11.30-12.30, ora României. Problemele de funcţionalitate au fost sesizate însă la nivel mondial.

Utilizatorii de Facebook  s-au confruntat în ultima perioadă cu o scădere a reach-ului (vizibilităţii) postărilor. EdgeRank Checker, un site care ajută la creşterea vizibilităţii paginilor în rândul utilizatorilor de Facebook, a analizat timp de 28 de zile aproximativ 1.000 de conturi diferite, cu aproape 100.000 de postări.  Studiul a arătat că vizibilitatea postărilor a scăzut în februarie de la peste 10% la 7,8% în doar 28 de zile.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-ce-nu-a-functionat-facebook-duminica-dimineata-12535403
12535403
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.