Oferta speciala pentru alesi

Postat la 17 mai 2010 15 afişări

Oferte speciale, dar numai cu invitatie - aceasta este ultima moda in domeniul site-urilor turistice.

Cautatorii de pachete turistice la preturi bune au mai putine sanse sa gaseasca vacanta dorita pe site-urile consacrate gen Expedia sau Kayak, cele mai bune oferte fiind disponibile in alte zone pe internet, unde insa nu are acces oricine.

Site-urile cu oferte turistice accesibile doritorilor doar pe baza de invitatie au cunoscut o dezvoltare semnificativa in ultima vreme, fiind chiar preferate de hoteluri de lux importante, pentru ca le permit sa se promoveze cu reduceri tentante, fara a-si stirbi imaginea prin asociere cu site-uri de vacante ieftine.

Ofertele disponibile pe asemenea site-uri nu sunt insa pentru pachete turistice achizitionate in ultimul moment, ci se adreseaza celor ce isi rezerva vacantele cu luni bune inainte.Reducerile oferite nu se gasesc nicaieri altundeva, nefiind publicate nici macar pe site-urile hotelurilor, astfel incat cei ce beneficiaza de ele au un sentiment de apartenenta la un club exclusivist.

Vacantele sau pachetele de cazare la hoteluri de cel putin patru stele nu sunt disponibile prea multa vreme, site-urile din domeniu practicand asa-zise "vanzari fulger" - oferte cu durata de valabilitate de doar cateva zile.

Printre cele mai importante astfel de site-uri sunt Voyage Privé, pornit din Franta in 2006, sau Jetsetter.com, specializat pe discounturi pentru iahturi, vile sau hoteluri, ori Tablethotels.com din New York a carui specialitate o reprezinta hotelurile boutique.

In cazul acestuia, inscrierea ca membru pentru a beneficia de ofertele speciale exclusive se poate face si prin rezervarea unor camere la hotel prin intermediul site-ului, nu numai pe baza unei recomandari de la un membru.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/oferta-speciala-pentru-alesi-6120737
6120737
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.