Noiembrie cu desene animate

Postat la 06 noiembrie 2007 1 afişăre

PRO VIDEO propune doua productii de desene animate. In „Shaggy si Scooby-Doo fac echipa: Volumul I“, Shaggy mosteneste o avere de la unchiul Albert, un inventator de geniu, care acum se ascunde pentru a scapa de uneltirile diabolice ale doctorului Phibes.

Pentru a reusi sa salveze castelul unchiului sau, Shaggy calatoreste in Elvetia cu noua si complicata Mistery Machine. In „Tom si Jerry: Povestea spargatorului de nuci“, pe muzica lui Ceaikovski, Jerry se hotaraste sa dea o petrecere. Din pacate, planurile ii sunt date peste cap atunci cand Tom si amicii sai, o banda de pisici nervoase, apar neinvitati. Mai mult, ei o rapesc pe iubita lui Jerry si lasa in urma un adevarat haos.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DVD,
PRO Video,
lansare,
productii
/arta-si-societate/panorama/noiembrie-cu-desene-animate-1027168
1027168
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.