Harta mondială a pisicilor

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 16 martie 2013 97 afişări

Cum felinele în varianta lor domestică au cucerit internetul, Grădina Zoologică de Londra încearcă să profite de puterea lor pentru a-şi face publicitate, apelând la internauţi.

Pentru a promova deschiderea unei noi secţiuni destinate adăpostirii tigrilor de Sumatra, la 22 martie, instituţia le propune posesorilor de "tigri" casnici să-i înregistreze pe o hartă a lumii. Doritorii pot încărca o fotografie a pisicii lor, împreună cu o scurtă descriere, asociind-o unei localităţi de pe o hartă interactivă disponibilă pe site-ul grădinii zoologice şi pot căuta alte mieunătoare după nume, culoare sau localitate.

Iniţiativa s-a bucurat de mare succes, aşa încât pe hartă au apărut pisici din toate colţurile lumii, chiar şi România având câteva reprezentante, maidaneze sau cu stăpân.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
panorama,
zoo,
pisici,
harta,
Londra
/arta-si-societate/panorama/harta-mondiala-a-pisicilor-10671683
10671683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.