Doi câte doi la galerie

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 06 decembrie 2021 24 afişări

Doi câte doi la galerie

Ca să le facă un cadou unor prieteni, o artistă şi un scriitor, care se cunoscuseră şi se căsătoriseră la o galerie de artă, un grup de artişti a decis să colaboreze şi să creeze nişte lucrări care să fie expuse tocmai la respectiva galerie, Otis Street Arts Project din Mount Rainier, statul american Maryland, scrie Washington Post.

Artiştii, 20 la număr, nu au optat pentru o creaţie de grup, ci s-au împărţit în echipe de câte doi, dorind să arate ce se poate realiza atunci când doi oameni acţionează ca unul. Printre lucrări se numără o căsuţă de păpuşi decorată cu plăntuţe de plastic şi animale de jucărie şi intitulată „Casa noastră din mijlocul galeriei”, un aparat pe care vizitatorii expoziţiei îl pot pune să redea diverse sunete şi gândit să fie pornit şi ascultat de două persoane sau o sculptură din care ies pagini tipărite.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ARTA,
artisti,
galerie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.