Diamante altfel

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 decembrie 2021 33 afişări

Diamante altfel

Pietrele preţioase sunt, de multe ori, cunoscute pentru anumite culori sau pentru faptul că sunt incolore, dar, de fapt, ele sunt mult mai variate, lucru pe care creatorii de bijuterii de lux încearcă să-l scoată în evidenţă în ultima vreme. Există astfel şi diamante maro, verzi sau gri, ori cu imperfecţiuni, scrie New York Times, încadrate la categoria „diamante urâte”, dar la mare căutare pentru cei care vor să confecţioneze bijuterii deosebite.

Casa germană Hemmerle, de exemplu, combină diamante maro, gri sau verzi cu diamante incolore şi metale preţioase, având o gamă de inele sau cercei, iar creatoarea Nina Runsdorf preferă diamante gri pentru creaţiile ei. Pe lângă faptul că aceste diamante imperfecte sunt ceva mai ieftine decât cele obişnuite, ele atrag şi clienţii care caută ceva aparte, care doresc bijuterii cum nu mai are nimeni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACCESORII,
bijuterii,
diamante,
lux

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.