Ce bine le-ar sta femeilor cu arma în mână

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 10 februarie 2013 48 afişări

Dacă un cântec comunist îndemna "Să facem din tun tractoare!", autorităţile din Newark, SUA, nevoite să caute o soluţie de reciclare a armelor cumpărate de la populaţie în urma unui program prin care ofereau bani celor care renunţau la ele, au ales să le transforme în bijuterii cu ajutorul unei companii din domeniu.

Compania, Jewelry for a Cause, donează 20% din încasări unor organizaţii non-profit, iar în acest caz banii vor merge la autorităţi pentru susţinerea programului.

Această companie produce din metalul armelor reciclate brăţări rigide cu sau fără pietre preţioase, care au gravat în interior numele oraşului, Newark, şi numărul de serie al armei din care provin, Brăţările se vând la un preţ de 150 până la 375 de dolari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/ce-bine-le-ar-sta-femeilor-cu-arma-in-mana-10553195
10553195
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.