Melodia zilei: Grasu XXL feat. AMI - "Deja vu"

Postat la 24 noiembrie 2013 513 afişări

Grasu XXL şi Ami au lansat joi videoclipul piesei “Deja Vu”, single care a devenit rapid hit: la mai puţin de o lună de la lansare, melodia a înregistrat peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube şi ocupă pentru a doua săptămână la rând prima poziţie în topul celor mai difuzate piese din România.

Melodia zilei: Grasu XXL feat. AMI - "Deja vu"

Clipul este regizat de Spike (Evil Twin Studio), cu participarea a doi dintre cei mai apreciaţi dansatori din România:  Dragoş Cristian Istvan Roşu şi Luiza Comşa, cunoscuţi de la emisiunea "Dansez pentru tine" şi de la şcoala de dans Moty Dance Studio.

"Deja Vu" este o coproducţie MediaPro Music şi MusicExpertCompany şi beneficiază şi de un material "behind the scenes", realizat de "Syndicate of Party", cea mai exclusivistă emisiune clubbing din România.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/muzica/melodia-zilei-grasu-xxl-feat-ami-deja-vu-11717451
11717451
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.