Cum să-ţi schimbi locuinţa fără să te muţi (FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 23 noiembrie 2013 743 afişări

Modelul agenţiilor matrimoniale poate funcţiona foarte bine şi alte domenii, după cum încearcă s-o dovedească RedBook, o companie creată de un britanic după ce s-a chinuit să găsească o echipă potrivită pentru a renova o casă veche.

RedBook are o echipă de experţi recunoscuţi, cum ar fi arhitecţi, peisagişti, decoratori de interioare, care evaluează cerinţele clientului şi caută specialiştii cei mai potriviţi spre a se înţelege cu clientul, apoi îi propun doi cu care să discute, spre a-l alege apoi pe cel ce va lucra la renovare, scrie The Telegraph.

Firma este încrezătoare în succesul său datorită faptului că, evaluând compatibilitatea dintre client şi specialist, se reduce posibilitatea apariţiei unor neînţelegeri între client şi expert, care altfel ar fi angajat doar pe baza reputaţiei. Printre cei ce au apelat până acum la serviciile firmei se numără familii obişnuite, dar şi oligarhi ruşi.

Înainte de redecorare:

După redecorare:

Înainte de redecorare:

După redecorare:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-sa-ti-schimbi-locuinta-fara-sa-te-muti-foto-11717301
11717301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.