Banca Transilvania a lansat serviciul SMS Direct Debit

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 23 noiembrie 2013 1210 afişări

Banca Transilvania a lansat SMS Direct Debit, facilitate cu ajutorul căreia clienţii care folosesc serviciul Direct Debit de la BT sunt informaţi, prin intermediul unui mesaj primit pe telefonul mobil, cu privire la plăţile făcute automat de bancă, din contul bancar al celor care au optat pentru acest serviciu.

Banca Transilvania a lansat serviciul SMS Direct Debit

Prin aceste mesaje, clienţii primesc detalii cu privire la plăţile care urmează să fie făcute de bancă, în numele lor, cum sunt: facturi de utilităţi, rate la poliţele de asigurare şi alte tipuri de plăţi curente; efectuarea respectivelor plăţi de către BT; neefectuarea anumitor plăţi şi care este motivul, cum ar fi fondurile insuficiente din contul curent.

Noul serviciu se adresează atât persoanelor fizice, cât şi companiilor. BT colaborează cu peste 40 de furnizori, pentru care se poate plăti prin Direct Debit, între care Electrica Furnizare, Orange, Vodafone, Romtelecom, Cosmote, RCS & RDS, UPC România, GDF SUEZ Energy România.

Pentru a beneficia de BT Direct Debit, este necesară deschiderea unui cont la Banca Transilvania şi semnarea la bancă a unei convenţii de plată prin acest serviciu. Pentru cei care au deja Direct Debit, pentru a beneficia de opţiunea SMS Direct Debit este necesară solicitarea acesteia în una dintre unităţile băncii. Abonamentul pentru SMS Direct Debit este 2 lei / convenţie de Direct Debit / lună şi se percepe doar dacă în luna respectivă BT a trimis cel puţin un mesaj către client.

Clienţii Băncii Transilvania au la dispoziţie următoarele patru modalităţi pentru a verifica efectuarea plăţilor prin Direct Debit: extras de cont, serviciul de Internet Banking BT24, în unităţile BT şi, mai nou, prin SMS Direct Debit.

Banca Transilvania a înregistrat în primele nouă luni ale anului un profit brut de 284,50 milioane lei, mai mare cu 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Profitul net a fost de 240,24 milioane lei, în scădere uşoară de la 265,43 mil. lei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/banca-transilvania-a-lansat-serviciul-sms-direct-debit-11717233
11717233
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.