Unde gasesti omleta de 1000 de dolari si pizza cu praf de aur (GALERIE FOTO)

Postat la 16 august 2010 99 afişări

Printre cele mai scumpe feluri de mancare din lume se gasesc o omleta care costa 1.000 de dolari si o pizza al carui pret depaseste 4.000 de dolari. Ce ingrediente fac ca preturile sa fie asa de mari?

Omleta, spre exemplu, are in compozitie sase oua, homar si caviar, iar pizza contine praf de aur, caviar, homar, somon marinat in coniac si mozzarella.

Cine le cumpara? In restaurantul Parker Meridien din New York sunt cateva persoane care isi permit sa manance la micul dejun o omleta de 1.000 de dolari, potrivit dailynews.rs.

In plus, pe langa omleta si pizza in topul celor mai scumpe mancaruri din lume se afla si un fel special de curry care se gaseste doar la Bombai Brasserie din Londra si mai multe alimente, precum trufele albe din nordul Italiei sau cartofii " The bonnotte".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestile,
mancare,
caviar,
trufe,
curry
/arta-si-societate/lifestyle/unde-gasesti-omleta-de-1000-de-dolari-si-pizza-cu-praf-de-aur-galerie-foto-6909451
6909451
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.