Şi-a început cariera în TV la 52 de ani, iar acum la 73 de ani are o avere de 290 milioane de dolari

Autor: Florin Casota Postat la 17 martie 2017 562 afişări

Cum a ajuns "Judge Judy" să câştige 47 milioane de dolari pe an

Şi-a început cariera în TV la 52 de ani, iar acum la 73 de ani are o avere de 290 milioane de dolari

Cum a devenit Judge Judy să aibă un succes fenomenal. "Judge Judy" este unul dintre cele mai populare show-uri TV, cu o medie de 9 milioane de telespectatori, iar asta se datorează în principal carismei judecătoarei, scrie Business Insider.

La 73 de ani, Judy Sheindlins are o avere estimată la 290 milioane de dolari. În 2013 a devenit cea mai bine plătită vedetă de la TV câştigând 47 milioane de dolari pe an. Însă succesul ei nu a venit peste noapte, ci abia la 52 de ani.

Ea s-a născut în Brooklyn pe 21 octombrie în 1942 şi a studiat dreptul la American University Washington College unde a fost singura femeie dintre cei 126 de studenţi. După ce a absolvit facultatea a lucrat la avocat înainte să devină judecătoare în 1982. Şi-a dezvoltat o reputaţie de femeie dură şi a apărut în 1993 în presă, apoi a apărut la emisiunea "60 minutes" care a dus la filmarea unui pilot TV.

Episodul a fost difuzat în septembrie 1996 şi emisiunea a devenit atât de populară, încât alte televiziuni au copiat formatul.

Emisiunea "Judge Judy" este difuzată şi în prezent şi are contract de televizare până în 2020.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.