Cel puţin zece RĂNIŢI într-un incident generat de erupţia Vulcanului Etna. Printre răniţi, jurnalişti BBC

Postat la 16 martie 2017 118 afişări

Cel puţin zece persoane, inclusiv jurnalişti ai postului britanic BBC, au fost rănite joi în urma unui incident generat de erupţia Vulcanului Etna, situat în regiunea italiană Sicilia, afirmă surse citate de cotidianul La Repubblica.

Cel puţin zece RĂNIŢI într-un incident generat de erupţia Vulcanului Etna. Printre răniţi, jurnalişti BBC

O explozie freato-magnetică s-a produs pe Vulcanul Etna, la altitudinea de 2.700 de metri, surprinzând un grup de turişti străini. Fenomenul se produce în momentul în care lava intră în contact cu zăpada, împroşcând vapori, apă, cenuşă şi fragmente minerale.

Zece turişti au fost răniţi în timpul exploziei produse pe partea de sud-est a Vulcanului Etna. Victimele au suferit arsuri şi au fost transportate la spitale din oraşele italiene Catania şi Acireale.

Conform autorităţilor italiene, niciuna dintre victime nu este în stare gravă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.