Picioarele modelului Heidi Klum valorează peste două milioane de dolari

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 05 mai 2014 7399 afişări

Asigurarile de viata, de sanatate, de locuinta sau pentru masini reprezinta cele mai des intalnite tipuri de asigurari. Asiguratorii nu refuza insa nici clientii care vor sa-si asigure ”bunuri” mai inedite, precum zambetul, mustata sau starea civila.

Picioarele modelului Heidi Klum valorează peste două milioane de dolari

Cu toate acestea, cei care vor o asigurare atat de neobisnuita trebuie sa si plateasca o prima pe masura, in conditiile in care sumele asigurate ajung la sute de mii, milioane sau chiar zeci de milioane de euro. De cele mai multe ori, clientii sunt persoane celebre, iar acesta tendinta este in voga in special in strainatate.

Modelul Heidi Klum şi-a asigurat picioarele pentru suma de 2,2 milioane de dolari. Interesant este că piciorul drept este evaluat la 1,2 milioane de dolari, iar cel stâng la doar un milion, datorită unei cicatrici de pe genunchi. Printre alte vedete care şi-au asigurat picioarele se regăsesc Rhianna, Mariah Carey sau Cristiano Ronaldo. 

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/picioarele-modelului-heidi-klum-valoreaza-peste-doua-milioane-de-dolari-12586178
12586178
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.