Mobexpert creste in afara granitelor

Postat la 26 februarie 2007 30 afişări

Grupul Mobexpert, lider pe piata de mobila din Romania, planuieste extinderea retelei de hipermagazine din regiune la 24 pana in 2011. Dintre acestea, patru vor opera in afara granitelor si 20 pe plan local.

La momentul actual, reteaua locala a Mobexpert cuprinde cinci hipermegazine, unul la Brasov si patru in Capitala, si alte 27 de magazine de dimensiuni mai mici.

La nivel regional, unde in prezent exista doar magazine Mobexpert Office la Sofia si Belgrad, proiectul va demara in acest an prin deschiderea primului hipermagazin la Sofia.

Pe plan local, vor fi construite patru hipermagazine, ducand numarul total la noua pana in 2008, urmand ca acesta sa creasca la 20 pana in 2011.

Pentru noile locatii compania condusa de Dan Sucu si-a bugetat investitii de 80 de milioane de euro pana in 2011, din care 12 milioane de euro vor fi cheltuiti anul acesta.

Mobexpert, cu o cifra de afaceri de 155 de milioane de euro in 2006, este primul jucator din industria mobilei care deschide magazine de mari dimensiuni pe plan international.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mobexpert,
creste,
in,
afara,
granitelor
/arta-si-societate/lifestyle/mobexpert-creste-in-afara-granitelor-4073567
4073567
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.