Mai scump, mai rafinat

Postat la 25 septembrie 2006 6 afişări

Piata hoteliera si industria turismului din Romania cunosc o perioada de diversificare a serviciilor oferite clientilor. Pe de o parte, bucatariile restaurantelor devin mai rafinate, hotelurile luxoase se inmultesc iar salariile personalului din industrie (care nu e neaparat in management) ajung sa rivalizeze cu un salariu de director executiv dintr-o multinationala. Ana Hotels, companie controlata de omul de afaceri George Copos, a anuntat recent o investitie de 2 milioane de euro in extinderea si reamenajarea bucatariei hotelului Crowne Plaza. Decizia a survenit pe fondul cererii mari pe segmentul de food & beverage dar si datorita cresterii solicitarilor venite din partea organizatorilor de evenimente. Restaurantul Heritage, cunoscut deja ca restaurantul bancherilor, pentru ca este fondat si condus de un grup de bancheri, isi va plati bucatarul cu o suma situata undeva peste 8.000 de euro si toti angajatii restaurantului sunt obligati sa vorbeasca cel putin o limba straina.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mai,
scump,
,
mai,
rafinat
/arta-si-societate/lifestyle/mai-scump-mai-rafinat-4073273
4073273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.