Loganul merge in Scandinavia

Postat la 02 iulie 2007 30 afişări

Dupa ce au atacat cu modelul Logan piete asiatice precum India sau China, dar si Rusia, producatorii francezi de la Renault vor aborda si piete mai putin "calde", precum tarile din peninsula Scandinava. Renault vrea sa investeasca 10 milioane de euro pentru a-si infiinta un centru de vanzari propriu in Suedia, prin care vrea sa lanseze 25 de noi modele sub marca Renault si Dacia destinate Europei de Nord.

Anul viitor vor fi lansate 13 modele pe pietele din Suedia, Norvegia, Finlanda si Danemarca. Responsabilii companiei pentru zona nordica a continentului spun ca miscarea face parte din strategia companiei de a imbunatati serviciile si de a accelera dezvoltarea brandurilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Loganul,
merge,
in,
Scandinavia
/arta-si-societate/lifestyle/loganul-merge-in-scandinavia-4073831
4073831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.